חותכים את תפוחי האדמה לאורך בעזרת מנדולינה או סכין חדה ומשרים את הפרוסות בקערה עם מלח למשך 10 דקות.
ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת הבשר ויוצרים סנדוויץ’.
מניחים בקערה עמוקה קמח ומקמחים כל סנדוויץ’ מכל הכיוונים.
הכנת הבלילה למפרום: בקערה מערבבים ביצה טרופה עם מים, מלח וכף רסק עגבניות.
טובלים את קציצות התפו”א והבשר בבלילה ומטגנים בשמן עד להשחמה. מניחים בצד להתקררות.
הכנת הרוטב: בסיר סוטאז’ מטגנים בצל קצוץ בשמן עד הזהבה.
מוסיפים שום פרוס דק ומטגנים קצרות.
מוסיפים פפריקה מתוקה, רסק עגבניות ומערבבים היטב.
מתבלים בהרט, מעט סוכר, מלח ופלפל שחור.
מוסיפים מים רותחים עם אבקת מרק ומערבבים היטב, מביאים לרתיחה.
מכניסים את המפרום לסיר ומכסים.
מבשלים על להבה בינונית–נמוכה במשך 45–50 דקות.
מגישים חם ובתיאבון!