מסדרים בתחתית התבנית את פרוסות הבצל. מעל הבצל מסדרים את פרוסות הבטטות והשוקיים.
בקערית מערבבים היטב את מרכיבי המרינדה ושופכים מעל הבטטות והעופות. מעסים היטב כדי שהטעמים ייטמעו.
מוסיפים בתחתית התבנית כוס וחצי מים רותחים ומנערים מעט את התבנית. מכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל־200 מעלות ואופים במשך שעה וחצי עד שעתיים.
כ־10 דקות לפני סיום האפייה מסירים את נייר הכסף ומעלים את חום התנור למקסימום, כדי לקבל צריבה יפה וקרמול של העוף. שימו לב לא לשרוף את העוף.
מוציאים מהתנור ומגישים לצד אורז לבן או כל תוספת אחרת שאוהבים.