רידדו את הבצק עלים עם אבקת סוכר לעובי דק של כ-3 מ”מ. הניחו את הבצק המרודד בין שני ניירות אפייה, ומעל הניחו תבנית. הכניסו לתנור ואפו בחום 180° עד להזהבה, כחצי שעה. במידה ויש צורך, הפכו את הבצק ואפו עוד 10 דקות.
להכנת הקרם: בקערת המיקסר הקציפו את השמנת הצמחית והמים. לאחר מכן הוסיפו את אינסטנט פודינג וניל, אבקת סוכר ומחית וניל, והקציפו עד לקבלת קרם יציב.
להרכבת העוגה: חתכו את הבצק עלים האפוי לריבועים. העבירו את הקרם לשקית זילוף וזלפו מעל תחתית הבצק. כסו בשכבת בצק נוספת ומעל פזרו אבקת סוכר.