מכניסים את הבצלים שלמים לסיר עם מים ומבשלים את הבצלים כ-30 דקות (לא מקולפים)
מכבים את האש ומניחים את הבצלים להתקררות.
הכנת המלית:
בקערה, מכניסים את כל מרכיבי תערובת הבשר ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מילוי הבצלים:
מקלפים את הבצלים מהקליפה החיצונית, חורצים בבצל חריץ אחד לאורך שחוצה את כל השכבות ומגיע עד למרכז ומתחילים לפרק בעדינות לעלים
ממלאים כל עלה של בצל בתערובת הבשר ומניחים בצד.
(ניתן לטגן מעט את הבצלים לפני הכנסתם לרוטב לא חובה)
הכנת הרוטב:
מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את המים, התבלינים ומיץ לימון ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבצלים הממולאים בצורת מעגל מסודר ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך כשעה.
בהצלחה רבה ובתאבון!