מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מקלפים את תפוחי האדמה והבטטה ופורסים לפרוסות בעובי הרצוי, מסדרים בתבנית מתאימה לאפייה.
בסיר קטן מחממים חמאה או מעט שמן, כותשים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את השמנת לבישול והחלב, מתבלים ומביאים לרתיחה קצרה, ואז מורידים מהאש.
יוצקים את רוטב השמנת מעל תפוחי האדמה והבטטה, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור ל-30 דקות עד שהירקות מתרככים.
לקראת סוף האפייה מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה, מפזרים את הגבינות מעל ומחזירים לתנור להשחמה קצרה עד שהגבינה מומסת ומקבלת צבע יפה.