מעבירים את הדגים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לחצי שעה למקרר להתגבשות טעמים.
בסיר סוטאז’ רחב מחממים שמן, מוסיפים את הפלפל האדום והשום ומטגנים עד להזהבה יפה. מוסיפים את התבלינים ופותחים אותם בשמן. מיד לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מתבלים, מתקנים תיבול במידת הצורך ומוסיפים את המים הרותחים.
מוציאים את המסה של הדגים הטחונים, מכדררים לקציצות ומניחים אותן בעדינות בתוך הרוטב. מפזרים מעל כוסברה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ־30 דקות. מדי פעם מנענעים מעט את הסיר מצד לצד כדי למנוע הידבקות.
בסיום מוסיפים עוד מעט כוסברה טרייה ומגישים לצד אורז לבן.
בהצלחה ובתיאבון