מכינים את הבצק בקערת המיקסר: מניחים את כל מצרכי הבצק מלבד המלח ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח ומערבלים שוב במשך כ-10 דקות. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט, מכסים ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.
בינתיים, מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.
לרגע ההרכבה, לוקחים כל כדור בצק ומשטחים אותו על משטח משומן מעט. מניחים כף מהמלית במרכז, מקפלים את הבצק מהדקים ומשטחים לפיתה.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן על אש בינונית-נמוכה ומטגנים את הפיתות משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים ומגישים חם.