מתכון נהדר לצ’ימיצ’ורי, מטבל המשדרג כל כריך וארוחה בשרית, מתכון נהדר עם מצרכים נגישים שתוכלו להכין בקלי קלות
מס' מנות:
מצרכים:
צרור פטרוזליה 1
פלפל חריף 1
גמבה אדומה 1
כוס שמן זית1.5
גמבה צהובה 1
צרור כוסברה 1
שיני שום 6
כוס חומץ0.5
כף אורגנו יבש1
מלח מעט
פלפל שחור מעט
אופן ההכנה:
נקצוץ הכל בסכין דק. אם אין כוח, אפשר להשתמש בקוצץ. לאחר מכן מוסיפים שמן זית, חומץ, גמבה צהובה, מלח, פלפל שחור ואורגנו יבש. מערבבים היטב, מתקנים תיבול ומתפנקים על כל ביס.