חוצים את הבטטות יחד עם הקליפה ומניחים בתבנית.
מוסיפים את שיני השום, הרוזמרין והחמאה ומזלפים מעל שמן זית בנדיבות.
מפזרים מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד להתרככות.
מוציאים את הבטטות מהתנור וטוחנים בעזרת מוט בלנדר.
מוסיפים את השמנת וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
בסיר מחממים חמאה עד להמסה, מוסיפים פנימה את קרם הבטטה ומביאים לרתיחה קצרה.
מתבלים באגוז מוסקט, מעט אבקת מרק עוף פרווה, וטועמים כדי לתקן את התיבול לפי הצורך.
להגשה מניחים בקערת הגשה את קרם הבטטה ומוסיפים פנימה את הפסטה המבושלת.
מערבבים היטב ומפזרים מעל פטה כבשים פיראוס מגורדת.
מגישים ואוכלים בהנאה.
בתאבון!