בקערת המיקסר מכניסים את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.
לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, השמן, המלח והמים ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך ואחיד.
מחלקים את הבצק ל־16 כדורים, מכסים ומניחים על משטח מקומח להתפחה נוספת.
מרדדים כל כדור לצורה עגולה ומניחים להתפחה קצרה נוספת.
מחממים תנור עם תבנית בתוכו לחום 230 מעלות.
מעבירים את הפיתות לנייר אפייה, מניחים אותן על תבנית הפוכה ואופים עד להזהבה קלה.
מוציאים את הפיתות מהתנור ומכסים מיד במגבת עבה כדי לשמור על הטריות.
מגישים לצד מתבלים, סלטים וכל ממרח או תוספת שאוהבים.
בתיאבון!