1. נסדר בתבנית את פרוסות הבצל, הבטטות והשעועית,נניח מעל את חלקי העוף.
2. נזלף מעל הכל שמן זית.
3. בקערה נערבב את העגבניות המרוסקות עם כל התיבול והכוסברה/פטרוזליה
4. נשפוך את הרוטב על העוף והבטטות, נערבב קלות.
5. נוסיף 3 כוסות מים רותחים
6. נכסה את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום.
7. נאפה בתנור שחומם ל־200 מעלות כשעה וחצי, או עד שהעוף והבטטות רכים.
8. לקראת הסוף נסיר את הכיסוי, נזלף מעט סילאן נעלה את המעלות לחום גבוה ונשחמים עוד כמה דקות לקבלת צבע יפה!