בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים את קערת הבצק בצד, מכוסה בניילון, ומניחים לו לתפוח במשך כ-45 דקות.
מורידים את האוויר מהבצק ומניחים להתפחה נוספת של 20 דקות עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מחממים מחבת עם שמן עמוק.
מרטיבים את הידיים במעט מים, לוקחים חתיכה מהבצק ויוצרים חור במרכז בעזרת האגודל – כך נוצרת טבעת גדולה.
מכניסים את הטבעות לשמן החם ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון שחום ויפה.
מניחים את הספינג’ים על נייר סופג ומצננים מעט.
מפזרים אבקת סוכר או סוכר ומגישים, ומתענגים בהנאה.
בהצלחה ובתאבון!