טבעי, מרענן, כפרי וחגיגי. כזה הוא הסלט הירוק, כל כך נפלא וססגוני ומלא בטעם ביתי קסום. הירק הטרי עם קוביות המנגו הכתומות, הפיצוחים והחמוציות מעניקים את הססגוניות והטעם הנפלא לסלט עסיסי ומיוחד.
מס' מנות:
מצרכים:
צרור פטרוזיליה 1
צרור סלרי 1
מנגו חתוך לקוביות 1
צרור כוסברה 1
חופן שקדים/אגוזים קלויים1
מיץ לימון 1
כפית מלח1
קורט פלפל שחור1
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את כל הירקות.
מוסיפים פנימה את מצרכי התיבול ומערבבים היטב לאיחוד.
מוסיפים את החמוציות, השקדים הקלויים והמנגו, ומערבבים שוב.
מגישים ואוכלים בהנאה.