מפשירים את עלי הסיגר. הכמות במתכון מספיקה לכ־30 סיגרים. מניחים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים עם עלי הסיגר. אפשר גם לאחד את כל המרכיבים – פרט לביצה ולפירורי הלחם – במעבד מזון בפולסים, ולאחר מכן להוסיף את הביצה ופירורי הלחם. אם המסה עדיין רכה, אפשר להוסיף עד חצי כף פירורי לחם.
מעבירים את המסה לשק זילוף כדי שיהיה נוח למרוח על עלי הסיגר. לוקחים עלה סיגר ומניחים אותו על משטח העבודה. במידה ורוצים ליצור סיגר ארוך, מניחים עלה נוסף בקצה הסיגר הראשון להמשך אחיד. בקצה העלה מניחים את המילוי, מקפלים את השוליים ומגלגלים את קצה הסיגר. דביקותו משולבת בעזרת “דבק” שמכינים מכף קמח מהולה ב־4 כפות מים.
מטגנים בשמן חם (לא רותח) עד להזהבה ומגישים לצד סלסת עגבניות או טחינה.
טיפ: אפשר להכין ולגלגל את הסיגרים מראש ולהקפיא. לפני ההגשה, מוציאים מהמקפיא ומטגנים ישירות – זמן הטיגון יהיה מעט ארוך יותר מהרגיל.