בקערת המיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי. בינתיים, ממיסים את השוקולד והמרגרינה בשיטת באן מארי, או בפולסים במיקרוגל – בזהירות שלא לשרוף את השוקולד.
לאחר שהשוקולד והמרגרינה נמסו, מערבבים היטב ושופכים בזרם לקצף הביצים. מערבבים במהירות איטית עד לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, רק עד לאיחוד החומרים. מעבירים את המסה לכלי סופלה או כלי אחר בגודל רצוי, וממלאים עד גובה של כ־3/4 מהכלי.
אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות במשך כ־15 דקות בלבד. שימו לב: אם הכלים קטנים יותר, זמן האפייה יכול להתקצר משמעותית.
מוציאים מהתנור ומגישים חם, להנאה מלאה.
בהצלחה רבה!