משטחים את עלי הבצק המופשרים על משטח מקומח וחוצים כל עלה לחצי.
מרדדים מעט את הבצק וחותכים לרצועות בעובי בינוני.
מקלפים את התפוחים ומוציאים את הליבה בעזרת מרוקן תפוחים או סכין.
פורסים את התפוחים לחתיכות בעובי בינוני ומקפלים באבקת סוכר (אופציונלי).
מחממים תנור ל־180 מעלות.
לרצועת בצק כל תפוח עטוף יפה בבצק עלים, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון.
מכניסים לתנור לאפייה של 20–25 דקות או עד להזהבה יפה.
לאחר האפייה נותנים למאפה להתקרר מעט, טובלים חצי מהמאפה בשוקולד מומס.
מגישים לצד גלידת וניל עם מקל קינמון ואוכלים בהנאה.