בסיר עמוק מניחים את הבשר ושאר המרכיבים, מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
חותכים את הבשר לקוביות.
בסיר סוטאז מחממים שמן ומטגנים את השום, הפלפל שושקה, הפלפל החריף והפלפלים האדומים.
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כמה דקות מכל צד.
מוסיפים את מרכיבי הרוטב, מערבבים ומוסיפים מציר הבשר עד לכיסוי.
מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כשעה וחצי–שעתיים.
לפני הסיום מוסיפים חומוס וכוסברה (לאוכלי קטניות) ומבשלים עוד 15 דקות עם מכסה פתוח.
מגישים ונהנים.