הכנת תחתית הפאי:
בקערת המיקסר מכניסים את המים והקמח, ולאחמ”כ מוסיפים את קוביות המרגרינה
מעבדים מעט עד לקבלת בצק אחיד ומשטחים את הבצק בתבניות עגולות שמתאימות לקיש
הכנת המלית:
קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה
בקערה נפרדת קוצצים את הברוקולי בסכין או במעבד מזון ומערבבים הייטב עם הבצל המטוגן
מוסיפים לקערה את השמנת עם המים, הביצים והתבלינים ומערבבים הייטב
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
מעבירים את המלית לתחתיות הפאי ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° מעלות ואופים במשך 20 דקות או עד להזהבה.